scheepsbouw Friesland

Jacht of schip laten verbouwen of bootreparatie nodig?

Heeft u een (vracht)schip dat zwaar weer heeft geleden en hersteld moet worden van de opgelopen schade? Of heeft u een jacht of schip die u wilt laten verbouwen? Voor deze en andere scheepsbouwwerkzaamheden schakelt u De Boer Scheepsbouw uit Friesland in.

De scheepsbouwers zijn gespecialiseerd in:

Meer informatie over De Boer Scheepsbouw of onze diensten?

Deze kempenaar is eerst in het water doormidden gesneden, daarna zijn de stukken onder de kraan gesleept. Het stuk wat er tussen uit is gegaan is weer een ponton van gebouwd. Binnen in de loods is de kempenaar weer aan elkaar gelast. Het schip is van 50 meter naar 35 ingekort. 

Restauratie

Voor De Boer Scheepsbouw uit Friesland is geen verbouwing en formaat schip te groot of te klein. Wij restaureren skûtsjes en tjalken en zelfs woonschepen: van een nieuwe roef tot de totale ombouw van uw schip. Het verlengen van schepen is ook een van onze specialiteiten. Moet uw schip of woonboot juist worden ingekort, bijvoorbeeld in verband met de ligplaats? Ook dan kunt u onze scheepsbouwers inschakelen.

scheepsbouwer

Reparatie

Heeft uw (vracht)schip of woonboot schade? De Boer Scheepsbouw verzorgt vakkundig herstel aan uw schip. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van stalen schepen. We verrichten zowel kleine als grote reparaties, boven en onder water. Tijdelijke noodreparaties aan uw schip kunnen wij op locatie uitvoeren. Kopschroefreparaties/vervanging. 

Bootreparatie

Nieuwbouw

Droomt u al jaren over een eigen boot,sloep of woonboot? Heeft u er wel eens aan gedacht om deze te laten ontwerpen en bouwen? Leg uw eigen ontwerp, eventueel in samenwerking met een tekenbureau, aan ons voor. De Boer Scheepsbouw maakt uw woondroom werkelijkheid. Vrachtschepen, zeilschepen of recreatieboten, onze scheepsbouwers realiseren elk gewenst ontwerp.

scheepsbouw Friesland